Velg en side

Velkommen til Helitrans’ operasjoner i Finnmark, en av Norges mest fascinerende og naturskjønne regioner!

Vi er stolte av å betjene oppdrag i Finnmark fra våre lokasjoner i Alta og Tana. Om sommeren utvider vi også våre tjenester til Honningsvåg, der vi fokuserer spesielt på sightseeingturer for cruisepassasjerer. Våre erfarne mannskaper og moderne helikoptre er klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse fra luften, enten det er sightseeing i Finnmarks uberørte landskap eller transport til avsidesliggende steder.

Sightseeing i Finnmark er virkelig en opplevelse for livet. Fra majestetiske fjorder og fjell til endeløse vidder og vakre kystlinjer, vil du kunne beundre regionens spektakulære natur fra et unikt perspektiv. Våre sightseeingturer er spesielt populære blant cruisepassasjerer som ønsker å oppdage det beste av Finnmark på kort tid.

Vårt helikopter-taxi tilbyr en smidig og tidsbesparende transportmetode for både forretningsreisende og fritidsreisende. Uansett om du skal til et møte, en begivenhet eller din favorittdestinasjon, vil våre erfarne piloter få deg dit på en trygg og behagelig måte.

Personelltransport er en viktig del av vår virksomhet i Finnmark. Våre helikoptre gir muligheten til å nå avsidesliggende steder og prosjekter, og vi sikrer at dine ansatte kommer trygt og effektivt til og fra sine arbeidssteder.

Når det gjelder last og løft, har vi bred erfaring med frakt av utstyr og materialer til forskjellige prosjekter i Finnmark. Våre helikoptre gir en fleksibel og pålitelig transportløsning som kan takle utfordrende terreng og værforhold.

Finnmark er kjent for sine utfordrende snøskredforhold om vinteren, og våre daysibell-operasjoner spiller en viktig rolle i å minimere snøskredrisiko og sikre befolkningen. Med våre erfarne mannskaper og spesialiserte utstyr er vi forberedt på å håndtere eventuelle nødsituasjoner og sikre folks trygghet.

Vi støtter også kraft- og telekommunikasjonsindustrien med linjeinspeksjoner og vedlikeholdsarbeid, og våre erfarne mannskaper sikrer at linjeprosjektene utføres pålitelig og effektivt.

Reindriving er en viktig tradisjon i Finnmark, og vi samarbeider med lokale samfunn for å bistå med denne nødvendige aktiviteten. Våre helikoptertjenester støtter reineiere ved å sikre beiteland og bidra til å opprettholde den viktige reindriftskulturen.

Vår flåte av H125 (AS350) helikoptre er kjent for sin allsidighet, pålitelighet og ypperlige ytelse, noe som gjør dem ideelle for oppdrag i Finnmarks varierte terreng- og værforhold.

Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan du være trygg på at Helitrans er din pålitelige partner for helikopteroppdrag i Finnmark. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, og la oss sørge for at du får den beste helikopterløsningen som oppfyller dine forventninger. Vi er klare til å levere tjenester av høyeste kvalitet med fokus på sikkerhet, effektivitet og kundetilfredshet. Velkommen om bord!

 

Lokasjoner

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

 

Tana

Alta

Honningsvåg

KLIKK FOR FORESPØRSEL