Velg en side

HELITRANS ALTA

Alta Lufthavn ble stolt åpnet den 4. mai 1963, i fellesskap med Kirkenes Lufthavn, Høybuktmoen, og Lakselv lufthavn, Banak. Disse lufthavnene tjente som viktige knutepunkter i Nord-Norge, og siden åpningen har Alta Lufthavn utviklet seg til å bli en kritisk infrastruktur for regionen.

Som Finnmarks største by er Alta et pulserende samfunn med en unik blanding av moderne bekvemmeligheter og rik, kulturell historie. Alta er kjent som «Nordlysbyen» for sin fremragende plassering for å oppleve det majestetiske nordlyset – et naturlig skuespill som tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

Fra vår base i Alta, tilbyr Helitrans en rekke transport- og luftfartstjenester. Vi er dypt forankret i det lokale samfunnet og tilbyr tjenester som støtter både industrielle behov og den unike livsstilen i regionen.

En av våre mest særegne tjenester er støtte til reindriften. Med våre helikoptre er vi i stand til å assistere i forflytting av reinflokker over store avstander, noe som gir en uunnværlig hjelp til reindriftssamfunnet.

Helitrans er også stolt av å tilby taxi- og sightseeing-tjenester. Vi kan transportere deg raskt og komfortabelt til ditt ønskede reisemål, og samtidig gi deg muligheten til å oppleve Finnmarks fantastiske landskap fra luften.

Videre tilbyr vi last- og personelltransporttjenester. Våre helikoptre er utstyrt til å håndtere tunge laster, og vi har lang erfaring med å støtte industrielle operasjoner i regionen. Våre høyt utdannede piloter og mannskap sikrer en sikker og effektiv transport av personell til og fra arbeidssteder.

Til slutt er vi også forberedt på å håndtere brannberedskap. Våre helikoptre er utstyrt for å gi støtte i tilfelle skog- eller gressbranner, og vårt team er klar til å reagere raskt for å bidra til å begrense skade og sikre offentlig sikkerhet.

Vi hos Helitrans er stolte av å kunne betjene Alta og resten av Finnmark med våre helikoptertjenester. Vi er dedikerte til å levere sikre, pålitelige og effektive tjenester til våre kunder og samfunnet rundt oss.

 

Helitrans Alta
Helitrans base i Alta
Alta, Norway - Incredible view of the green meadows and red cottages in Northern Norway, between Tromsø and Alta

Helikoptertyper: Airbus H125 (AS350)

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)

Kontakt oss:

Adresse:

Nordahl Griegsvei 12, 9515 Alta

 

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

 

Dekningsområde:

Fra Alta dekker vi det meste den nordøstre delen av Norge (sammen med Tana). Fra Kautokeino og Karasjok i sør til Øksfjord og Sørøya i vest, Magerøya i nord, og Kirkenes i øst.

Alta Helikopterbase