Velg en side

HELITRANS TANA

Velkommen til Helitrans i Tana!

Tana, grunnlagt i 1864, er et geografisk og kommunikasjonsmessig knutepunkt i Øst-Finnmark. Plassert i hjertet av regionen, er Tana et utgangspunkt for mange viktige forbindelser til resten av Øst-Finnmark og videre. Med sin imponerende topp, Rasttigaisa, som når 1066 meter over havet, viser Tana noen av de mest spektakulære landskapene i området.

Fra vår base i Tana, tilbyr Helitrans en rekke luftfartstjenester. Vi støtter regionens unike livsstil og industrielle behov med en blanding av tilbud.

Reindriften er en sentral del av samfunnet i Tana, og våre helikoptertjenester er til stor hjelp for reindriftssamfunnet. Ved hjelp av helikoptrene våre kan vi assistere i forflytning av reinflokker over utfordrende terreng og store avstander.

Vi tilbyr også helikopter-taxi tjenester for rask og komfortabel transport til ditt ønskede reisemål. Våre sightseeingturer gir deg muligheten til å oppleve det fantastiske landskapet i Tana og Øst-Finnmark fra en helt ny vinkel.

For bedrifter og industri i regionen tilbyr vi last- og personelltransporttjenester. Våre helikoptre er utstyrt til å håndtere tunge laster, og vi har lang erfaring med å støtte industrielle operasjoner i regionen. Våre høyt utdannede piloter og mannskap sikrer en sikker og effektiv transport av personell til og fra arbeidssteder.

I tillegg står vi klare for brannberedskap. Våre helikoptre kan utstyres for å bistå i tilfelle skog- eller gressbranner, og vårt team er klar til å reagere raskt for å begrense skade og sikre offentlig sikkerhet.

Vi hos Helitrans er stolte over å kunne betjene Tana og resten av Øst-Finnmark med våre helikoptertjenester. Vår hengivenhet til sikkerhet, pålitelighet og effektivitet gjenspeiler vår forpliktelse til kundene våre og det samfunnet vi er en del av.

Helikoptertyper: Airbus H125 (AS350)

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)

Kontakt oss:

Adresse

Várjjatgeaidnu 394, 9845 Tana

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

Dekningsområde:

Fra Tana dekker vi det meste den nordøstre delen av Norge (sammen med Alta). Fra Kautokeino og Karasjok i sør til Øksfjord og Sørøya i vest, Magerøya i nord, og Kirkenes i øst.

Tana Helikopterbase