Velg en side

HELITRANS TROMSØ

Velkommen til Helitrans i Tromsø!

Fra vår base ved Tromsø Lufthavn Langnes, leverer vi et bredt spekter av helikoptertjenester til kunder i regionen. Tromsø Lufthavn, åpnet i 1964 av daværende kronprins Harald, er den største lufthavnen i Nord-Norge og har spilt en avgjørende rolle i etableringen av flyruter til Finnmark.

Tromsø er kjent som «Nordens Paris», en hederstittel gitt for byens levende kultur og natteliv. Med sin beliggenhet på 69 grader nord er Tromsø også kjent som «Portalen til Ishavet», og er en gateway for arktiske eventyr og vitenskapelige ekspedisjoner.

Vårt tilbud av tjenester i Tromsø speiler mangfoldet i regionen. Vi støtter reindriften, som er en integrert del av samisk kultur og livsstil i Nord-Norge. Med våre helikoptre er vi i stand til å hjelpe med forflytting av reinflokker over utfordrende terreng og store avstander.

Helitrans tilbyr også helikopter-taxi tjenester, og gjør det mulig for deg å komme deg raskt og komfortabelt til ditt reisemål. Våre sightseeingturer gir en unik mulighet til å oppleve det fantastiske landskapet i Nord-Norge fra luften, inkludert den dramatiske fjordkysten og de majestetiske nordlyset.

For bedrifter og industri i regionen tilbyr vi last- og personelltransport. Våre helikoptre er utrustet for å håndtere tunge laster, og vårt erfarne mannskap sikrer at personell transporteres trygt og effektivt til og fra arbeidssteder.

I tillegg er vi forberedt på å takle brannbekjempelse. Våre helikoptre kan utstyres for å assistere med brannslukking, enten det er i urbane områder eller i mer avsidesliggende deler av landskapet. Vår evne til å reagere raskt kan være avgjørende i slike situasjoner.

Hos Helitrans er vi stolte av å kunne betjene Tromsø og resten av Nord-Norge med våre helikoptertjenester. Vi er dedikerte til å tilby sikker, pålitelig og effektiv service til våre kunder og til samfunnet vi tjener.

Team Tromsø

Adresse

Tromsø Lufthavn
Flyplassvegen 96, 9016 Tromsø

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

Dekningsområde

Tromsø

Helikoptertyper: H125 (AS350)

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)