Velg en side

Velkommen til Helitrans’ base i Mosjøen, Nordland, hvor vi er stolte av å være din pålitelige helikopteroperatør for oppdrag i denne vakre regionen!

Med vår strategiske lokasjon i Mosjøen er vi ideelt plassert for å betjene oppdrag i hele Nordland. Vår erfarne mannskap og moderne helikoptre er klare til å imøtekomme dine behov og levere førsteklasses helikoptertjenester som oppfyller dine forventninger.

Opplevelsesrike sightseeingturer er blant våre mest populære tjenester i Nordland. Fra luften kan du beundre Nordlands varierte landskap, inkludert majestetiske fjell, dype fjorder, idylliske øyer og den unike arktiske naturen. Våre sightseeingturer gir deg en enestående mulighet til å oppleve regionens naturskjønnhet på sitt beste.

Vårt helikopter-taxi er den raskeste og mest effektive måten å komme seg rundt i Nordland. Uansett om du har forretningsmøter, arrangementer eller ønsker å komme deg til fjernere destinasjoner, vil våre erfarne piloter sørge for at du kommer frem i tide og med komfort.

For personelltransport tilbyr våre helikoptre en fleksibel løsning for å nå avsidesliggende steder og prosjekter i Nordland. Vi prioriterer sikkerheten og effektiviteten for å sikre at dine ansatte kommer trygt og raskt til og fra arbeidsstedene sine.

Vår ekspertise innen last og løft gjør oss i stand til å frakte utstyr og materialer til forskjellige prosjekter i Nordland. Våre helikoptre gir muligheten til å takle utfordrende terreng og værforhold, og vi sørger for at lasten din blir levert på en pålitelig måte.

Vi støtter også kraft- og telekommunikasjonsindustrien med linjeinspeksjoner og vedlikeholdsarbeid, og våre erfarne mannskaper sikrer at linjeprosjektene utføres med høy kvalitet og nøyaktighet.

Reindriving er en viktig tradisjon i Nordland, og vi samarbeider med de lokale reindriverne for å bistå med denne nødvendige aktiviteten. Våre helikoptertjenester støtter reineiere ved å sikre beiteland og bevare den rike reindriftskulturen.

Våre H125 (AS350) helikoptre er anerkjent for sin allsidighet, pålitelighet og gode ytelse, og de er ideelle for oppdrag i Nordlands varierte terreng- og værforhold.

Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan du være trygg på at Helitrans er din pålitelige partner for helikopteroppdrag i Nordland. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, og la oss sørge for at du får den beste helikopterløsningen som oppfyller dine forventninger. Vi er klare til å levere tjenester av høyeste kvalitet med fokus på sikkerhet, effektivitet og kundetilfredshet. Velkommen om bord!

 

Lokasjoner

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

 

Mosjøen Lufthavn

Narvik Lufthavn

KLIKK FOR FORESPØRSEL