Velg en side

Helitrans Tromsø er en integrert del av vår store og varierte operasjon som spenner over hele Norge. Med etableringen i Tromsø, har vi posisjonert oss for å gi service til både forretnings- og privatkunder i denne spennende og vakre regionen. Basen vår er strategisk plassert for å dekke både kyst- og innlandsområder med effektivitet og presisjon.

Vi er stolte av å være en ledende helikopteroperatør i regionen, og våre lokasjoner i Narvik og Tromsø spiller en avgjørende rolle i å betjene oppdrag i Troms. Med et dedikert og erfarent team av piloter, teknikere og støttepersonell, er vi klare til å levere førsteklasses tjenester og skreddersydde løsninger for våre kunder. Oppdragene vi utfører i Troms er varierte, og vår allsidige helikopterflåte gir oss muligheten til å møte ulike behov.

Blant de typiske oppdragene vi utfører, finner du:

  • Sightseeing: Opplev den majestetiske skjønnheten i Tromsø-regionen fra luften med våre sightseeingturer. Nyt spektakulære utsikter over fjorder, fjell og isbreer for en minneverdig opplevelse.
  • Taxi: Våre helikoptre gir en rask og effektiv måte å komme seg rundt i området på, og våre erfarne piloter sørger for at du kommer trygt og komfortabelt til din destinasjon.
  • Personelltransport: Uavhengig av om det er i forbindelse med arbeid eller fritid, tilbyr vi pålitelig personelltransport til avsidesliggende områder og andre destinasjoner i Troms.
  • Lastetransport: Vi har erfaring med å transportere varer og utstyr til ulike prosjekter og lokasjoner i regionen. Våre helikoptre gir en smidig løsning for å frakte utstyr til utilgjengelige områder.
  • Daysibell (snøskred tiltak): Med vår kompetanse og erfaring innen sikkerhet og redning, utfører vi daysibell-operasjoner for å minimere snøskredrisiko og sikre befolkningen.
  • Linjeprosjekter: Vi støtter kraft- og telekommunikasjonsindustrien med linjeinspeksjoner og vedlikeholdsarbeid, og våre erfarne mannskaper sikrer pålitelig utførelse av oppdragene.
  • Reindriving: I samarbeid med lokale samfunn, bistår vi med reindriving for å sikre beiteland og støtte tradisjonelle aktiviteter.
  • Transport til kystinstallasjoner: Vi bistår med transport til ulike installasjoner og destinasjoner langs kysten, inkludert andre logistikkoppdrag.
  • Skogbrann: Gjennom vår landsdekkende avtale med DSB har vi ved behov brannvakt, og rykker på kort tid ut for å slukke skogbrann og andre branner hvor det ønskes slukking fra helikopter.

 

Vi tar stolthet i vår flåte av H125 (AS350) helikoptre, som er kjent for sin pålitelighet, allsidighet og gode ytelse. Disse helikoptrene er ideelle for oppdrag i varierte terreng- og værforhold, og våre piloter er nøye opplært for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og last.

Uansett oppdragets art, kan du være trygg på at Helitrans har de nødvendige ressursene og ekspertisen til å levere tjenester av høyeste kvalitet. Vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for sikkerhet og kundetilfredshet.

Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med dine helikopterrelaterte utfordringer i Tromsø-regionen. Helitrans er her for å være din pålitelige partner for alle typer helikopteroppdrag!

Helikoptertyper: H125 (AS350).

 

Lokasjoner

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

 

Tromsø Lufthavn

Narvik Lufthavn

KLIKK FOR FORESPØRSEL