Velg en side

Velkommen til Helitrans’ base og hovedkvarter ved Trondheim lufthavn Værnes, hvor vi er din pålitelige helikopteroperatør for oppdrag i vakre Trøndelag!

Med vår beliggenhet sentralt plassert i Trøndelag, er vi ideelt posisjonert til å betjene et bredt spekter av oppdrag i regionen. Vår dedikerte stab av erfarne piloter, teknikere og støttepersonell er klare til å levere førsteklasses helikoptertjenester som oppfyller dine spesifikke behov.

Trøndelag byr på en unik blanding av majestetisk natur, historie og moderne byer, og våre sightseeingturer gir deg muligheten til å oppleve alt dette fra luften. Nyt panoramautsikter over Trondheim, de vakre fjordene, frodige skoger og den spektakulære kystlinjen som bare helikopterutsikten kan tilby.

Vår taxi-service er en rask og effektiv måte å komme seg rundt i Trøndelag på. Enten du har forretningsmøter, arrangementer eller ønsker å komme deg til en av de mange flotte destinasjonene i regionen, står våre erfarne piloter klare til å ta deg dit på en trygg og komfortabel måte.

For personelltransport er våre helikoptre det perfekte valget for å nå avsidesliggende steder og prosjekter. Vi sørger for at dine ansatte og teamet ditt kan komme seg raskt og effektivt til og fra sine arbeidssteder, og vi tar sikkerheten på alvor i hver fase av transporten.

Vår erfaring med last og løft gjør oss i stand til å bistå med frakt av utstyr og materialer til prosjekter over hele Trøndelag. Uavhengig av størrelsen på lasten, tilbyr vi skreddersydde løsninger som oppfyller dine krav til transport og logistikk.

For kraft- og telekommunikasjonsindustrien er våre helikoptertjenester uunnværlige når det kommer til linjeprosjekter. Våre erfarne mannskaper sikrer en effektiv utførelse av inspeksjoner og vedlikeholdsarbeid på kraftlinjer og telekommunikasjonsmaster, og vi er stolte av å bidra til å opprettholde den pålitelige infrastrukturen i regionen.

Vi er stolte av å operere med våre pålitelige H125 (AS350) helikoptre i Trøndelag. Disse helikoptrene er kjent for sin allsidighet, pålitelighet og evne til å takle forskjellige vær- og terrengforhold, noe som gjør dem ideelle for oppdrag i regionen.

Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan du være trygg på at Helitrans er din pålitelige partner for helikopteroppdrag i Trøndelag. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, og la oss sørge for at du får den beste helikopterløsningen som oppfyller dine forventninger. Vi er klare til å levere tjenester av høyeste kvalitet med fokus på sikkerhet, effektivitet og kundetilfredshet. Velkommen om bord!

 

Lokasjoner

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

 

Værnes

KLIKK FOR FORESPØRSEL